MELD JE HIER AAN VOOR HET WEEKEND VAN D.V. 22-24 NOVEMBER 2024

MEET AND DISCOVER

Meet and Discover weekenden worden georganiseerd om jongeren tussen de 17 en 23 jaar een plek te bieden om een gezellige tijd te hebben met leeftijdsgenoten die ook christen zijn. Maar ook om samen te groeien in geloof en de relatie met hun Hemelse Vader te verdiepen.

 

 

CHRISTELIJK JEUGDWEEKEND

Meet and Discover is een christelijk jeugdweekend voor jongeren vanaf 17 jaar. Het weekend vindt twee keer per jaar plaats, meestal in maart en november. In 2024 wijken we daar een keer vanaf en vindt het eerste weekend plaats in april. Ieder weekend gaat de Bijbel open en proberen we met elkaar een onderwerp uit te diepen waar jij in het dagelijks leven wat mee kunt. We willen je echt uitdagen om te groeien in je geloof! En natuurlijk is er ook voldoende tijd voor andere activiteiten: leuke workshops op de zaterdagmiddag, sport, muziek, ontspanning, spelletjes, lekker eten en heel veel gezelligheid! 

 

MEET AND DISCOVER 

De Meet and Discover weekenden worden al ruim 10 jaar georganiseerd door een stel enthousiaste mensen met een groot hart voor de Here Jezus én voor jongeren! 

Op dit moment worden de weekenden georganiseerd door Anne Frans Klaver, Peter van Beugen, Edward en Matanja van de Pol , Jan-Jaap en Sandra Bats, Jeroen en Annelies Bonnema.

Omdat we een nieuwe huisstijl geïntroduceerd hebben is veel informatie van voorgaande jaren even niet bereikbaar, maar dat pakken we nog op!

Benieuwd naar een indruk van de weekenden? Bezoek ons account op Instagram: @meetanddiscover  


M&D Otterlo november 2022

NEXT WEEKEND

22-24 november 2024

THEMA

volgt

KOSTEN

€ 65,00 per persoon

LOCATIE

Otterlo

Klik op bovenstaande button om je aan te melden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar meetanddiscover@gmail.com.

INFO SPONSOREN

Mocht je/u de Meet and Discover weekenden een warm hart toedragen en ons financieel willen ondersteunen dan kan dat via Stichting Nehemia (zij hebben ANBI) banknummer NL48 INGB 0003 3992 00 o.v.v. Meet and Discover.  (Let op: deze giften ontvangen wij anoniem! Mocht u geen bedankje ontvangen, dan is dit de reden.)
Of gewoon via ons eigen banknummer (geen ANBI) NL 42 ASNB 8843 3603 29 t.n.v. A. Bonnema/E. v.d. Pol o.v.v.sponsoring jeugdweekenden! Bedankt!!

M&D Ermelo november 2023

INFORMATIE VORIGE WEEKENDEN

Tijdens de jeugdweekenden wordt er behoorlijk wat informatie verstrekt, vaak met een powerpoint. Mocht je e.e.a. willen nalezen, dan kan dat vanaf deze plek. Voor foto’s van de weekenden verwijzen we je naar ons Instagram account!

Copyright © 2022 – Meet and Discover – meetanddiscover@gmail.com