MELD JE NU AAN VOOR 17-19 NOVEMBER 2023

MEET AND DISCOVER

Meet and Discover is hét weekend voor als je 17+ bent, een gezellig weekend wilt met andere christenen en een boost wilt geven aan je leven met God.

CHRISTELIJK JEUGDWEEKEND

Meet and Discover is een christelijk jeugdweekend voor jongeren vanaf 17 jaar. Het weekend vindt twee keer per jaar plaats, meestal in maart en november. Het weekend in november is soms ook een beetje een extra reünie voor jongeren die elkaar tijdens de Oase Kampen hebben leren kennen. Maar ben je daar niet geweest, ook dan ga jij zeker genieten van een Meet and Discover weekend! Ieder weekend gaat de Bijbel open en proberen we met elkaar een onderwerp uit te diepen waar jij in het dagelijks leven wat mee kunt. We willen je echt uitdagen om te groeien in je geloof! En natuurlijk is er ook voldoende tijd voor andere activiteiten: kletsen, chillen, sport, muziek, ontspanning, spelletjes, lekker eten en heel veel gezelligheid! 

MEET AND DISCOVER 

De Meet and Discover weekenden worden al ruim 10 jaar georganiseerd door een stel enthousiaste mensen met een groot hart voor de Here Jezus én voor jongeren! 

Op dit moment worden de weekenden georganiseerd door Peter van Beugen, Edward en Matanja van de Pol , Jan Jaap en Sandra Bats en Jeroen en Annelies Bonnema.

Omdat we een nieuwe huisstijl geïntroduceerd hebben is veel informatie van voorgaande jaren even niet bereikbaar, maar dat pakken we nog op!

Benieuwd naar een indruk van de weekenden? Bezoek ons account op Instagram: @meetanddiscover  

M&D Otterlo november 2022
icon-calender

NEXT WEEKEND

17-19 november 2023

icon-thema

THEMA

Sterker door Strijd

kosten-icon

KOSTEN

€ 65,- per persoon

icon-locatie

LOCATIE

Ermelo

Klik op bovenstaande button om je aan te melden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar meetanddiscover@gmail.com.

Copyright © 2022 – Meet and Discover – meetanddiscover@gmail.com