MELD JE NU AAN
voor het weekend van 5-7 april 2024

MEET AND DISCOVER

Meet and Discover weekenden worden georganiseerd om jongeren tussen de 17 en 23 jaar een plek te bieden om een gezellige tijd te hebben met leeftijdsgenoten die ook christen zijn. Maar ook om samen te groeien in geloof en de relatie met hun Hemelse Vader te verdiepen.

 

 

CHRISTELIJK JEUGDWEEKEND

Meet and Discover is een christelijk jeugdweekend voor jongeren vanaf 17 jaar. Het weekend vindt twee keer per jaar plaats, meestal in maart en november. In 2024 wijken we daar een keer vanaf en vindt het eerste weekend plaats in april. Ieder weekend gaat de Bijbel open en proberen we met elkaar een onderwerp uit te diepen waar jij in het dagelijks leven wat mee kunt. We willen je echt uitdagen om te groeien in je geloof! En natuurlijk is er ook voldoende tijd voor andere activiteiten: leuke workshops op de zaterdagmiddag, sport, muziek, ontspanning, spelletjes, lekker eten en heel veel gezelligheid! 

 

MEET AND DISCOVER 

De Meet and Discover weekenden worden al ruim 10 jaar georganiseerd door een stel enthousiaste mensen met een groot hart voor de Here Jezus én voor jongeren! 

Op dit moment worden de weekenden georganiseerd door Anne Frans Klaver, Peter van Beugen, Edward en Matanja van de Pol , Jan-Jaap en Sandra Bats, Jeroen en Annelies Bonnema.

Omdat we een nieuwe huisstijl geïntroduceerd hebben is veel informatie van voorgaande jaren even niet bereikbaar, maar dat pakken we nog op!

Benieuwd naar een indruk van de weekenden? Bezoek ons account op Instagram: @meetanddiscover  


M&D Otterlo november 2022
icon-calender

NEXT WEEKEND

5-7 april 2024

icon-thema

THEMA

Living Proof!

kosten-icon

KOSTEN

€ 65,- per persoon

icon-locatie

LOCATIE

Ermelo

Klik op bovenstaande button om je aan te melden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar meetanddiscover@gmail.com.

info vorige weekenden

(volgt)

info sponsoren

(volgt)

info diverse

(volgt)

Copyright © 2022 – Meet and Discover – meetanddiscover@gmail.com