Wie zoekt vindt Jezus, (lees Mattheüs 7:8)

Spoorzoek Weekenden

Hé jij, tussen de 12 en 16 jaar!

Kom jij ook naar het Spoorzoekweekend van vrijdagavond 6 tot zondagmiddag 8 oktober in Alphen aan den Rijn?

Yes, het Spoorzoekweekend is terug en het belooft een geweldige tijd te worden! Dit keer hebben we een superinteressant thema voor je: #nofilter. Misschien weet je al wat dat betekent, maar geen zorgen als je nog niet helemaal op de hoogte bent.

Je kent vast wel die filters op Instagram, toch? Ze maken je foto’s mooier, cooler of spectaculairder. Superleuk om te gebruiken en zo geef je een foto net die juiste vibe. Maar weet je wat echt gaaf is? Soms heb je een foto die zo goed is dat die geen filter nodig heeft. Die is gewoon perfect zoals ‘ie is! Dan kun je er gerust #nofilter bij zetten, en iedereen ziet dat het een echte, pure foto is.

Weet je wat nog meer filters heeft? Het leven zelf! Net zoals we filters gebruiken voor foto’s, doen we dat soms ook voor ons eigen leven. We laten soms alleen de mooie kanten zien, terwijl we andere dingen verbergen. Dat is helemaal niet erg, maar soms is het goed om ook je ware zelf te laten zien. We gaan ontdekken hoe we oprechter kunnen zijn, naar onszelf en naar anderen.

Wist je dat we ook #nofilter kunnen zeggen over de liefde van de Here Jezus voor jou? Die liefde heeft geen filter, want Hij houdt onvoorwaardelijk van jou, precies zoals je bent.

Dit weekend gaan we in de Bijbel duiken om te kijken wat we kunnen leren over filters in ons leven en hoe we onszelf en anderen op een eerlijke manier kunnen zien. Het wordt een boeiend en inspirerend avontuur! Maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. We hebben ook sport en spel op het programma staan. Tijdens het chillen kun je nieuwe vrienden maken, ervaringen delen en leuke gesprekken voeren. Wie weet ontstaan er wel vriendschappen voor het leven! Zorg dat je erbij bent en ontdek samen met ons wat #nofilter écht betekent. Tot snel!

Als je naar het weekend wil komen kun je je hier aanmelden. Om je te kunnen aanmelden moet je zijn ingelogd, daarvoor moet je eerst lid worden. Er zijn 40 plekken dus wees er snel bij! Bij het tabblad Aanmeldingen kun je zien of je op de wachtlijst staat (vanaf plek 41). De kosten voor het weekend zijn € 25,- per deelnemer.

Het weekend is voor tieners van 12 tot en met 16 jaar, we letten hier goed op. Als je 17 jaar bent of ouder dan kun je naar de weekenden van Meet & Discover.